"
abouthjbh

OM HJ BRUNO HANSEN

Vores mål er at designe exceptionelle møbler og kundetilpassede indretningsløsninger.

Med base i Danmark tilbyder HJ Bruno Hansen rådgivning og færdigmonterede løsninger af møbler og indretning til specialprojekter i byggerier. Vi specialiserer os i eksklusive kommercielle miljøer, hvor den rigtige indretning er afgørende for den overordnede brand- og kundeoplevelse.

Historien om HJ Bruno Hansen går tilbage til 1968, hvor vi startede i den danske møbelindustri. I dag er vores virksomhed udelukkende fokuseret på indretningsløsninger, men vores tradition for kvalitetshåndværk er stadig i fokus.

organization

Organisationen

HJ Bruno Hansen hjælper flere og flere ambitiøse kunder i markeder over hele verden. Men vi insisterer på at holde fast i en fleksibel organisation, hvor vores kunder får et tæt, personligt forhold med vores dedikerede medarbejdere.

For altid at kunne tilbyde den optimale løsning til hvert projekt samarbejder vi med en række gode partnere og produktionsfaciliteter over hele verden. Vores hovedkontor ligger i Slagelse, men vores løsninger er globale.

meetthemanagementofhjbrunohansen

Mød ledelsen hos HJ Bruno Hansen

Vi tror på at sammensætte det bedste team til hvert projekt, hvilket betyder, at du ofte vil se ledelsen arbejde side om side med resten af vores team på dit specifikke projekt.

Kontakt

workwithus

Arbejd med os

Vil du gøre en forskel for ambitiøse brands og organisationer? HJ Bruno Hansen leder altid efter dygtige talenter med den rigtige motivation til at komme med på holdet.

Når du arbejder hos HJ Bruno Hansen betyder det, at du er passioneret om at skabe en forbindelse mellem kommercielle brands, deres æstetiske visioner og fysiske oplevelser. Du er ambitiøs – også på vegne af kunden – og du har evnerne og mindsettet til at få omformet denne ambition til handling.

Du vil komme til at arbejde side om side med nogle af industriens mest talentfulde hoveder og blive en del af en unik virksomhedskultur, hvor teamwork og dedikation til kundeservice betyder alt.

Hvis du ikke kan finde din drømmestilling, men stadig synes, at vi skal lære hinanden at kende, så er du meget velkommen til at sende dit CV til hj@hjbh.dk.

BRUGER DU NOGET I KAFFEN?

DER KAN SKE INSPIRERENDE TING, NÅR KREATIVE HOVEDER MØDES TIL EN KOP KAFFE.

kontakt