"

EKSPERTISE i indretningsløsninger

Der sker fantastiske ting, når dine ambitioner møder vores know-how

Hos HJ Bruno Hansen går vi langt for at forstå din virksomhed, dit brand eller din arkitekts vision, før vi begynder at udvikle en løsning til dig. Denne tilgang giver os mulighed for at levere indretningsløsninger, som er optimerede til lige netop dine behov, hvilket også sparer dig værdifuld tid og penge – fordi vi var forberedte.

Vi tror ikke på instinkt, men baserer vores indretningsløsninger på viden.

Hvis 30 år i denne evigt skiftende branche har lært os én ting, er det, at hvert projekt er forskelligt og har brug for en unik løsning for at opnå det optimale resultat.

Vi er erfarne indenfor vores ekspertiseområde, men vi insisterer på tæt samarbejde med kunderne, da det er den optimale måde at skabe en løsning, som matcher alle de krav til kundetilpassede indretningsløsninger, som vi designer. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Passion

Passion

Vi elsker det, vi laver. Og vi elsker at spille en vigtig rolle i vores kunders kommercielle succeshistorier over hele verden. Alle der arbejder med os vil opdage med det samme, at vi er drevet af ægte passion for vores håndværk og dét at designe løsninger, der sætter gang i forretningsstrategierne hos vores kommercielle partnere.

Vi tror på, at indretningsdesign er et utroligt vigtigt aspekt af et brand, og med den helt rigtige udførelse kan det være en magtfuld markedsdifferentiering og være nøglen til exceptionelle serviceoplevelser for dine kunder.

Kreativinnovation

Kreativ innovation

Vores opgave er at få dine designvisioner vækket til live. Og vi er altid klar på en god udfordring! Hvert projekt er født med en række tekniske krav som har at gøre med alt fra materialevalg til fysiske dimensioner, design guidelines, tilgængelighed, osv.

Vi er stolte af, at vi designer innovative løsninger, der ikke kun tager hånd om de umiddelbare krav, men også giver fordele som omkostningseffektive produktionsmetoder og tidsbesparende initiativer – selvfølgelig uden at gå på kompromis med vores løfte om den højeste kvalitet for dig.

Miljøet

Miljøet

Bæredygtighed og ansvar for planeten er højt på agendaen hos HJ Bruno Hansen. Bæredygtig sourcing af materialer og produktion bliver mere og mere vigtigt for mange af vores kunder, og hos os får de en ideel partner. Vi arbejder for ansvarlige produktionsmetoder og materialer, der balancerer de miljømæssige faktorer uden at gå på kompromis med vores kunders budgetter, sikkerheds- og kvalitetsreguleringer.

Akustik

Akustik

Hos HJ Bruno Hansen tilbyder vi ekspertise i specialbyggede akustikløsninger for bygge- og restaurationsbranchen. Vores viden indenfor akustik giver os mulighed for at give dig rådgivning om indretningsløsninger inklusiv design og valg af materialer. Vi kan hjælpe med speciallavede løsninger, som er skabt præcis til dine omgivelser og den atmosfære, som du gerne vil skabe, for at gøre akustik til en mere integreret del af den overordnede oplevelse.

demandasolution

KRÆV AT FÅ EN LØSNING, DER ER SPECIALLAVET TIL DIT PROJEKT. MENS ANDRE UDVIKLER INDRETNINGSLØSNINGER BASERET PÅ INTERN PRODUKTIONSKAPACITET, ER VI FULDSTÆNDIG SELVSTÆNDIGE FRA SÅDANNE BEGRÆNSNINGER, SOM SJÆLDENT GIVER DIG EN FORDEL SOM PROJEKTKUNDE.

services

SERVICES

HJ Bruno Hansen er din tætteste partner for individuelle leveringer eller start-til-slut løsninger på nøglefærdige projekter. Alt sammen til en fair og konkurrencedygtig pris.

Ved at bruge vores tekniske knowhow og kreative flair er vores services designede til at give exceptionelle kundetilpassede indretningsløsninger speciallavede til din forretningsstrategi, dit budget og æstetiske ambitioner. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt.

Fra krævende byggeprojekter til fordybet detailindretning har vi evnerne til at levere, hvad du har brug for. HJ Bruno Hansen arbejder indenfor en bred palette af projekter indenfor:

  • Hotelindretning
  • Butiksindretning
  • Kontormiljøer
  • Særlige byggeprojekter

Hos HJ Bruno Hansen har vi udviklet evnen til at levere projekter hurtigt, i høj kvalitet og til lavere omkostninger for det globale marked.

Rådgivning

Rådgivning

Til komplekse eller specialiserede projekter er der brug for kompetent rådgivning. Vores solide ekspertise og lange erfaring sikrer, at dine visioner og krav bliver integrerede i det endelige produkt. Vi sørger for, at alle tekniske krav er opfyldt, når du modtager vores tilbud og giver dig mulighed for at vælge en partner, der går det ekstra skridt og endnu længere end de basale krav.

KonceptAnddesign

Koncept & design

Er du stadig i den tidlige fase af et nyt projekt? HJ Bruno Hansen hjælper dig fra idé til design som din kreative designpartner. Vi sørger for, at dit indretningsdesign passer til dit brands identitet og bliver et uundværligt aktiv i at lave flere salg og skabe en unik kundetilpassede indretningsløsninger.

Modsat partnere, som kun fokuserer på designdelen af et projekt, har vi en holistisk tilgang fra de helt indledende kundeundersøgelser hele vejen til den endelige implementering, ligesom at vi tager mulige udfordringer i betragtning som materialer, brugbarhed, potentielle produktionsvanskeligheder og meget mere.

Udvikling

Udvikling

Kræv en løsning, der er skræddersyet til dit projekt. Mens andre udvikler indretningskoncepter og løsninger baseret på intern produktionskapacitet, er vi fuldstændig selvstændige fra sådanne begrænsninger som sjældent er en fordel for dig som projektkunde.

Derimod samarbejder vores team direkte med dig eller arkitekten for at forme det kreative koncept og/eller den tekniske løsning, som bedst muligt får dig i mål med dit projekt, tidsplan og budget.

Produktion

Produktion

Vores egen erfaring med in-house møbelproduktion af den fineste kvalitet og dét at have givet utallige produktionsordre med forskellige partnere har ført til, at vi har bygget et solidt netværk med nogle af de bedste håndværkere i Danmark og i udlandet.

Vi ser det som vores pligt at tage dit projekt til den produktionsfacilitet, der passer bedst til jobbet både i form af den højeste kvalitet for dig, konkurrencedygtig pris og sikkerheden i en levering til tiden.

Installation

Installation

Vores service slutter ikke, når produktionen er færdig. I samarbejde med vores partnere tilbyder vi at koordinere og færdiggøre installationen i dine lokaler.

Vi garanterer selvfølgelig punktualitet og den høje standard, der er nødvendig for, at din installation er lavet tilfredsstillende.

Whatareyouworkingon?
HVAD ARBEJDER DU PÅ?

JO FØR VI TALER SAMMEN, JO MERE KAN VI HJÆLPE DIG. VORES SERVICES ER FULDSTÆNDIG SKALERBARE, HVILKET BETYDER, AT DU KAN BRUGE OS PRÆCIS DER, HVOR DU HAR ALLERMEST BRUG FOR OS.